Wie ben ik?


Hey, Ik ben Valerie. 

Mijn gezin bestaat uit mijn man Lieven, onze kinderen Julie en Simon. 

Wij kochten heel jong ons huis. Na 2 jaar verbouwen, konden we er in wonen. De verbouwingen waren dubbel zo duur en duurden dubbel zo lang .  We verhuisden net op tijd, want slechts 2 maanden later werd Julie geboren. 

Financieel deden we maar wat. Want eerlijk is eerlijk: als jonge twintiger hadden wij geen benul wat samenwonen kostte en al zeker niet als daar dan nog een baby bij komt.

Verkeerde beslissingen en een zware bevalling (spoedkeizersnede en dus hoge ziekenhuiskosten) zorgden ervoor dat de rekeningen veel sneller kwamen dan we op die moment aankonden.

Er moest iets gebeuren. We zochten een oplossing en vonden die in het nauwkeurig noteren van alle uitgaven en inkomsten. We zagen snel resultaat en waren voorbereid op wat kwam. Maar de angst om tekort te komen bleef.

We zijn nu enkele jaren verder en ik mag zeggen dat ik ervaringsdeskundige ben. Ik wil jullie onze fouten besparen en daarom deel ik met veel plezier ons systeem!

Ik heb me ook bijgeschoold, heel veel cursussen, avondschool. Zodat ik alles in handen heb om jullie goed te kunnen begeleiden!

Wil je eindelijk die rust ervaren? Je droom waar maken? Of gewoon een mooi overzicht hebben?

Boek dan snel je kennismakingsgesprek!

Liefs Valerie

.