Ontsnap aan de Chaos van Last-Minute Boodschappen en Red Je Budget

30-10-2023

Je begint de ochtend vroeg, vecht je een weg door de dag op het werk, en wanneer de avond eindelijk aanbreekt, ben je moe en uitgeput. 

Op zo'n moment lijkt het idee van koken en boodschappen doen een ware nachtmerrie 😱.

Je hebt niets meer in huis, en de lege koelkast staart je aan. Dus, wat doe je? Snel nog boodschappen om de hoek waar je ook nog rap een zak chips in je winkelmandje draait... Of je kan de verleiding niet weerstaan van take away.

Komt dit je ook bekend voor?

Al die verleidingen en gebrek aan organisatie kunnen soms een tol eisen in onze portemonnee...

Gelukkig is er een eenvoudige en effectieve manier om je budget te verbeteren: het implementeren van een doordachte weekplanning en weekmenu.

Dat kwam ook heel duidelijk in beeld in het programma 'Geld gezocht' van Kamal Karmach en Kristel Verbeek. Een alleenstaande mama had moeite om te kunnen sparen op het einde van de maand.
Wat bleek? Door het opstellen van een weekmenu kon ze al heel wat geld uitsparen!

Maar hoe doe je dat nu, zo'n weekmenu opstellen?
Wel ik vertel je er alles over in onze workshop samen met Lieselotte van Less is Lottie (www.lessislottie.be)

het eerste deel zet Lieselotte je aan het werk met de weekplanner. Hoe start je met de weekplanner en hoe begin je aan een weekmenu?

In het 2de deel ga je met mij (Valerie) aan de slag voor de lekkerste budgetvriendelijkste gerechtjes. Als werkende mama neem ik jullie graag mee in de keuken om te tonen dat het allemaal niet zo moeilijk en vooral niet zo duur hoeft te zijn!

Meer weten over deze workshop? Kijk snel in mijn online winkel!